Om oss

Dette er Jobbtotal.no.


Jobbtotal.no eies og drives av Riksmedia AS.


Riksmedia AS har vært en betydelig aktør i stillingsmarkedet siden 2008 og eier flere nettsteder i ulike nisjer innen stillingsmarkedet.


Vi ønsker å tilby våre brukere tilgang til spennende og relevante stillingsannonser og vi vil tilby våre kunder kostnadseffektiv stillingsannonsering som vises til relevante kandidater.


Hos oss kan du enkelt bestille målrettet stillingsannonsering og få levert en kampanje samme dag. 

Vår historie

2007

2008

2017

2022

Riksmedia AS så dagens lys i 2007 og hadde som mål å tilby rimelig og landsdekkende stillingsannonsering for sine kunder. Firmaet kjøpte blant annet domenene Jobbtotal.no og Kommunaljobb.no.

Etter noen måneder med planlegging og utvikling, ble Jobbtotal.no lansert for første gang i 2008. Den gang som en jobbportal med søkbare stillingsannonser. Utlysningene hadde fast annonseringsplass i vår helside i  Dagbladet.

Etter 9 år med annonser i papiraviser, så vi mulighetene for økt annonseeffekt i sosiale medier. I lyset av disse nye mulighetene, så vi at vårt gamle mål var modent for å skiftes ut. Vårt nye mål ble nå å tilby kostnadseffektiv og treffsikker stillingsannonsering. Vi skaffet oss derfor riktig kompetanse og satte i gang med målrettet stillingsannonsering i sosiale medier.

I 2022 relanserer vi Jobbtotal.no - denne gang ikke som en jobbportal. Våre besøkende kommer hovedsaklig fra våre annonser i sosiale medier, og vi ønsker å gjøre det enda enklere for våre brukere å søke på stillinger. Derfor kutter vi mellomleddet som en jobbportal og bruker nå våre kunders rekrutteringsportal som landingsside for våre annonser i sosiale medier. Vi gjør det også enklere for våre kunder å bestille annonsering hos oss, med egen bestillingsside.

Oss i tall

10.000+

stillingskampanjer siden 2008

2

avdelinger

500+

kunder

Våre ansatte

Frode Røssland

Eier / daglig leder

Tone Røssland

Kontormedarbeider

Ola H. Letrud

Markedsføringsansvarlig